Kvalix Automatika SRL- Regulament de câștig tombolă

 

Organizator

KVALIX Atuomatika SRL. (număr de TVA RO 36920680, cu sediul în București, Str. Buzești 50-52, sector 1)., Denumită în continuare „Organizator”

Premiu

Câștigul sau Premiul constă în produsul sau produsele specificate pe website-ul organizatorului. Premiul sau premiile vor fi trase la sorți pe site-ul Organizatorului, și va fi denumit în continuare „Câștig“.

Participanți

La promoție poate participa orice persoană majoră (peste 18 ani), cu excepția angajaților Kvalix Automatika SRL sau orice rudă apropiată de-a lor.

Mod de participare

Poate participa orice persoană care se înregistrează cu succes completând formularul de înscriere de pe website-ul organizatorului, până la data specificată.

O persoană poate participa doar o singură dată la aceeași tombolă.

Tragerea la sorți

Câștigătorul va fi tras la sorți printr-o extragere aleatorie. Caracterul aleatoriu al tragerii la sorți se va face cu un  software utilizat de catre Organizatorul tombolei.

Data tragerii la sorți este prima zi lucrătoare care urmează după expirarea perioadei de înscriere la tombolă.

Câștigatorul (Câstigătorii) vor fi notifcați printr-un email.

Primirea Câștigului

Organizatorul livrează premiul pe cheltuiala proprie, printr-un serviciu de curierat, către orice adresă spcificată de Câștigător, de pe teritoriul României.

Câștigătorul are la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a furniza adresa la care se dorește livrarea Câștigului. În cazul în care această informație nu este furnizată în intervalul solicitat, Câștigătorul își perde dreptul la premiu.

Premiul nu poate fi schimbat în bani sau în orice altceva.

Impozit

Răspunderea fiscală rezultată din premiu aparține Organizatroului.

 

Managementul datelor

Organizatorul asigură protecția datelor cu caracter personal, accesul terților va fi făcut de către organizator, doar pentru scopul de procesare a datelor. Folosim datele pe care le avem la dispoziție pentru cercetare de piață și studiu, pentru a furniza informații si servicii clienți.

Altele

Participanții iau la cunoștință faptul că Organizatorul poate dezvălui detaliile Câștigătorului/ Câștigătorilor.

 


partnerlogo