Ne ocupăm de automatizări industriale, şi în primul rând de automatizări de producţie începând cu data înfiinţării societăţii în anul 1990. Dispunem de experienţă în aproape toate domeniile ale industriei de prelucrare, însă furnizăm soluţii complete industriei automobilelor, precum şi industriilor aferente.

Distribuție

Suntem distribuitorii devotaţi ai partenerilor noştri importanţi în cadrul domeniilor lor activitate, cu care menţinem relaţii strânse şi de durată, colaborarea noastră o consolidăm în cadrul unor cursuri sistematice, prin împărtăşirea informaţiilor şi cunoştinţelor.

Putem să asigurăm astfel cunoaşterea profundă a produselor şi aplicaţiilor noastre, iar inginerii pot oferi clienţilor noştri servicii profesionale şi sfaturi utile. Domeniile noastre de specialitate

  • Senzori folosiți în automatizări industriale
  • Dispozitive de comandă (PLC-uri) și ecrane

Proiectarea și fabricarea echipamentelor unice

Departamentul nostru de producţie maşini produce maşini unice care corespund tuturor criteriilor clienţilor noştri. Acestea sunt în general instalaţii de asigurare a eficacităţii şi calităţii producţiei clienţilor, sau de executare a unor operaţiuni de măsurare sau de montaj.

În vederea asigurării calităţii superioare a maşinilor noastre unice, precum şi a activităţii de producţie, acordăm o importanţă deosebită proceselor de planificare a maşinilor precum şi a celor de producţie, bazate pe metode inovative. Funcţionarea eficientă a proceselor este asistată prin aplicarea celor mai moderne programe de software şi prin integrarea inovativă a acestora.

Fabricarea pieselor

În atelierul nostru bine echipat realizăm aşchierea de calitate şi precisă a pieselor de metal şi plastic de serie mică.

Caracteristicile noastre:

Atât din punctul de vedere al activităţii, cât şi în domeniul producţiei, la mijlocul particularităţilor distinctive în raport cu competitorii noştri se află profesionalismul şi calitatea.

Dezvoltăm în mod continuu procesele noastre interne şi operăm în mod inovativ sisteme de fundal interconectate în vederea depăşirii aşteptărilor cumpărătorilor noştri.

Gândindu-ne conştient este foarte importantă pentru noi crearea de valori atât în favoarea clienţilor cât şi în favoarea noastră proprie, respectiv să preluăm o parte din sarcinile publice, acordăm o importanţă deosebită ordonării raporturilor de ocupare a forţei de muncă, a protecţiei muncii şi a mediului.


partnerlogo