În calitatea noastră de distribuitori unici în România, pe parcursul desfăşurării activităţii noastre de distribuţie valorificăm produse atent alese, ale producătorilor de top din domeniu.

Datorită relaţiilor dezvoltate cu partenerii noştri şi a instruirilor sistematice, punctul nostru forte este asistarea profesională şi de calitate a produselor distribuite, ceea ce include şi consultanța profesională anterioară cumpărării, precum şi servicii de punere în funcţiune şi de inginerie.

Următorii producători s-au convins de competenţa noastră şi ne-au permis distribuţia produselor lor:

kuebler

Fritz Kübler

Traductoare rotative, contoare, indicatori şi transmiţătoare de semnale. Grupul Kübler este unul dintre producătorii de top a traductoarelor rotative, a indicatorilor de poziţie, respectiv a altor indicatori de mişcare, precum şi a contoarelor, indicatoarelor de proces, inelelor colectoare şi a altor mijloace de tehnica transmiterilor. Întreprinderea familială fondată de Fritz Kübler în anul 1960 s-a dezvoltat pe parcursul a două generaţii într-un grup comercial recunoscut pe plan internaţional datorită nivelului ridicat al calităţii produselor fabricate, precum şi prin punerea pe primul plan a aşteptărilor clienţilor.

Tosibox logo

Tosibox

Produsele premiate Tosibox din Finlanda fac conectivitatea mai ușoară. 

Tosibox a creat un nou standard pentru conexiunea securizată IoT, mentenanță remote și administrarea rețelei.

unitronics

Unitronics

PLC + HMI, PLC și HMI integrat, ușor de folosit, eficient și accesibil la nivelul hardware-ului și software-ului de dezvoltare. PLC-uri foarte rentabile, dotate cu panou de operare, ecrane alfanumerice sau grafice, cu opțiune de introducere de date.


partnerlogo