Rezultatul fabricării echipamentelor unice, mașină unică pentru inspecția scurgerilor, producătorul mașinii: KVALIX Kft. În cadrul activității de proiectare și fabricare de mașini unice, suntem producători de mașini unice și speciale, cu ajutorul cărora clienții noștri efectuează inspecții, măsurări, montaje sau prelucrare.

Construcții de mașini unice de calitate, sigure, specializate, cu termen scurt de executare.

Construim mașini unice, în termen scurt, care satisfac cele mai înalte cerințe de calitate și siguranță. Toate aspectele ale proiectării și construirii mașinilor unice sunt reglementate prin procese interne, funcționarea eficientă a acestor procese sunt favorizate de un fundal tehnic inovativ.

Proiectarea și fabricarea mașinilor unice pe bază de proiectare PLM

Suntem un producător excepțional de mașini unice, la noi, proiectarea și construirea mașinilor se bazează în întregime pe PLM (Product Lifecycle Management). Prin intermediul sistemului PLM lider pe piață Teamcenter integrăm sistemele noastre CAM și ERP, și în acest fel avem acces la toate datele referitoare la produse care sunt create și utilizate în cadrul fabricației de mașini unice.

Sistemul nostru PLM oferă suport în proiectarea și fabricația rapidă de înaltă calitate a mașinilor unice, în special cu indicarea datelor disponibile în termen scurt, suport de management workflow si suport de proiect, iar SAP contribuie la procesele de fabricare de calitate cu achiziționare eficientă a materialelor utilizate, monitorizarea originii materialelor utilizate și prin înregistrările proceselor de fabricație.

Fabricarea pieselor proprii = construirea flexibilă a mașinilor

Faptul că avem atelier propriu de fabricarea pieselor necesare la construirea mașinilor specializate, ne ajută să ținem sub control timpul redus de fabricare, respectiv să menținem nivelul costurilor și de calitate.

Prezentarea produselor noastre pe scurt:

Relévizsgáló egyedi gép

Dispozitiv de testare releu

Automata forrasztó célgép

Stație de lipit

Átütésvizsgáló egyedi gép

Mașină țintă de siguranță

Szervóprés célgép

Presă servo

Szivárgásellenőrző egyedi gép

Dispozitiv pentru detectarea scurgerilor în cazul pieselor turnate

Cilinder összeszerelő egyedi célgép

Stație de asamblare cilindru


partnerlogo