Kvalix atelierÎn atelierul nostru de fabricație de piese efectuăm prelucrarea de precizie a pieselor din metal și de material plastic de serie mică și unică.

Frezare și strunjire

Frezarea este executată cu mașinile noastre de frezare, noi, convenționale și tip CNC, cu precizie ridicată, de înaltă calitate, iar fabricarea pieselor este adaptată la nevoile clienților și se execută în termen scurt.

Timpul de execuție de frezare și strunjire, care afectează în mod semnificativ costul se fabricație, îl putem estima cu exactitate chiar în etapă solicitării ofertei de preț, prin intermediul sistemului nostru CAM, care modelează procesul de frezare.

Fabricarea pieselor de calitate

Derularea și calitatea procesului de fabricare al componentelor sunt asigurate de profesioniștii noștri experimentați, parcul nostru modern de echipamente, certificatul de management al calității ISO 9001, precum și de sistemul de management al întreprinderii SAP și de mediu CAD/CAM profesional.

Control de calitate

Pentru verificarea dimensiunilor și formei pieselor prelucrate avem la dispoziție instrumente de măsurare digitală și aparate de măsurare cu cadran, toate cu intervale mari de dimensiuni.

  • Șublere digitale Mitutoyo până la cu interval de 0-300mm
  • Micrometre Mitutoyo până la cu interval de 0-100mm
  • Aparate de măsurat orificii cu cadran SCHUT cu interval de 18-160mm

Servicii de inginerie

La fabricarea pieselor care necesită un proces de prelucrare complicat este esențială folosirea unui sistem CAM care proiectează procesul de prelucrare și pregătește programul CNC. O condiție prealabilă a utilizării sistemului CAM este disponibilitatea planurilor pieselor, pregătite de sistemul CAD în 3D. În cazul în care este necesar, putem participa la planificarea pieselor care vor fi prelucrate în sistemul CAD, acest lucru este posibil în biroul nostru de proiectare care este dotat cu 5 stații de lucru CAD de înaltă performanță.

Verificăm dacă planurile primite sunt conforme criteriilor de fabricație, și dacă este necesar, dăm sfaturi și vă oferim suport în reproiectarea acestora.

Parc de echipamente

Mikron VCE800Pro-X CNC megmunkáló központ a Kvalix alkatrészgyártó műhelyében

Centru de prelucrare GF AgieCharmilles Mikron VCE800Pro-X CNC

Centru de prelucrare CNC bine echipat și potrivit pentru frezare simultană cu 4 axe, pentru fabricarea pieselor unice în serii mici.
Mazak Quick Turn Smart 200M CNC eszterga

Mazak Quick Turn Smart 200M strung CNC cu funcție de frezare

Strung CNC de înaltă performanță, precis, cu scule acționate pentru fabricarea individuală de scule în serie mică.
Hagyományos marógép, a forgácsolás egyik alapgépe

Mașini-unelte de frezat tip consolă TOS FNK 2 R

Mașină de frezat convențional versatilă, cu un dispozitiv de comandă și sistem de măsurare modern electronic, pentru fabricarea pieselor simple, personalizate.
Weiler Praktikant VC csúcseszterga precíziós forgácsoláshoz

Strung de precizie de înaltă performanță Weiler Praktikant VC

Strung convențional pentru prelucrare personalizată precisă, cu dispozitiv de comandă fără trepte și sistem și măsurare.
Pilous ARG 300 Plus S.A.F. fűrészgép, az alkatrészgyártás előkészítésére

Ferăstrău mecanic Pilous ARG 300 Plus S.A.F.

Ferăstrău semiautomat de înaltă performanță care taie materialele de bază în mărime potrivită pentru prelucrarea lor prin așchiere. Așa începe fabricarea pieselor.

partnerlogo